Hovädzie ragu s tarhoňou

• 600 g hovädzieho mäsa,/bravčového/
• 1 cibuľa,
• 2 strúčiky cesnaku,
• 2 – 3 paradajky, 2 zelené papriky,/v zime lečo nakladané/
• 250 g šampiňónov,
• soľ,
• mletá červená paprika,
• mleté čierne korenie,
• olej.
• 1 ks Diabetické cestoviny Tarhoňa
• 1 ks mrazená zelenina /mrkva,hrášok,kukurica,pôr,ružičkový kel/

Mäso nakrájame na tenké kúsky. Paradajky nakrájame na kocky, papriky na pásiky, cibuľu najemno, šampiňóny a cesnak na plátky. Rozohrejeme olej, pridáme nakrájanú cibuľu a cesnak, opražíme, pridáme mäso a orestujeme.Podlejeme vodou a dusíme.Asi po hodine dusenia vložíme huby, paradajky,papriku/ v zime lečo/ okoreníme,osolíme, premiešame, a na miernom ohni dusíme do mäkka.
Kým sa mäso dusí pripravíme cestoviny. Na oleji pri stálom miešaní do zlatista opražíme tarhoňu. Podlejeme vodou / dáme len málo vody, stále podľa potreby/a dusíme do mäkka.Mrazenú zeleninu samostatne uvaríme a primiešame k cestovinám.Podávame s hovädzím ragu.