Sú to bezvaječné pšeničné cestoviny vyrábané za použitia takých prírodných zložiek, ktoré majú obzvlášť
pozitívne fyziologické účinky, pričom ich chuť a kvalita zostáva rovnaká ako pri tradičných cestovinách.
Nízky glykemický index a vysoký obsah vlákniny robia tieto cestoviny vhodným nielen pre diabetikov, ale aj pre následníkov zdravého
životného štýlu, a pre tých, ktorí chcú schudnúť.
Sú to bezvaječné pšeničné cestoviny vyrábané za použitia takých prírodných zložiek, ktoré majú obzvlášť
pozitívne fyziologické účinky, pričom ich chuť a kvalita zostáva rovnaká ako pri tradičných cestovinách.
Nízky glykemický index a vysoký obsah vlákniny robia tieto cestoviny vhodným nie len pre diabetikov, ale aj pre následníkov zdravého
životného štýlu, a pre tých, ktorí chcú schudnúť.
Naše cestoviny sú vyrábané zo surovín, vďaka ktorým je vstrebávanie cukru do krvi pomalší. Cestoviny pritom dokážu aj dobre nasýtiť, čím znižujú riziko obezity.
Vďaka patentovanému a nenapodobniteľnému receptu obsahujú diabetické cestoviny Hostina až o 30% menej sacharidov ako bežné diabetické cestoviny.
Obsah bielkovín je podobné obsahu bielkovín v
mäsách.
Vhodné aj pre vegánov!
Výrobok obsahuje lepok!
Ďalšou výhodou cestovín je aj to, že neobsahujú syntetické farbivá ani geneticky modifikované zložky.
Naše cestoviny sú vyrábané zo surovín, vďaka ktorým je vstrebávanie cukru do krvi pomalší. Cestoviny pritom dokážu aj dobre nasýtiť, čím znižujú riziko obezity.
Vďaka patentovanému a nenapodobniteľnému receptu obsahujú diabetické cestoviny Hostina až o 30% menej sacharidov.
Vodné aj pre vegánov!
Výrobok obsahuje lepok!
Ďalšou výhodou cestovín je aj to, že neobsahujú syntetické farbivá ani geneticky modifikované zložky.
Diabetické cestoviny HOSTINA
sú vyrábané podľa nenapodobniteľnej patentovanej receptúry, ktorá zaručuje ich vysokú kvalitu
a vďaka ktorej sú bohaté na obsah živín.
Pre výrobu sa používa špeciálna zmes múky, ktorá má znížený obsah sacharidov. Cestoviny sú tak
ideálne pre nahradenie tradičných cestovín pri špeciálnych diétach.
Diabetické cestoviny HOSTINA
sú vyrábané podľa nenapodobniteľnej patentovanej receptúry, ktorá zaručuje ich vysokú kvalitu a
vďaka ktorej sú bohaté na obsah živín.
Pre výrobu sa používa špeciálna zmes múky, ktorá má znížený obsah sacharidov. Cestoviny sú tak ideálne
pre nahradenie tradičných cestovín pri špeciálnych diétach.
Priemerná výživová hodnota
|
|
---|---|
Energetická hodnota | 1263 kJ / 297 kcal |
Bielkoviny | 12,3 g |
Celkové cukry | ---- g |
Sacharidy | 89,9 g |
Tuky | 2,5 g |
Nasýtené mastné kyseliny | ---- g |
Vláknina | ---- g |
Soľ | ---- g |
zdroj: http://www.redukcna-strava.wbl.sk/Kaloricke-hodnoty.html
Priemerná výživová hodnota
|
|
---|---|
Energetická hodnota | 1414 kJ / 336 kcal |
Bielkoviny | 32,26 g |
Celkové cukry | 2,15 g |
Sacharidy | 44,9 g |
Tuky | 1,43 g |
Nasýtené mastné kyseliny | 0,65 g |
Vláknina | 12,28 g |
Soľ | 0,10 g |
Hodnoty predstavujú vážený priemer 4 druhov zahraničných diabetických cestovín
Cestoviny
náročnosť: ● ○ ○ ○ ○
čas prípravy: do 35 min.
náročnosť: ● ○ ○ ○ ○
čas prípravy: do 35 min.
náročnosť: ● ● ○ ○ ○
čas prípravy: do 25 min.
náročnosť: ● ● ○ ○ ○
čas prípravy: do 25 min.
náročnosť: ● ● ○ ○ ○
čas prípravy: do 2 hod.
náročnosť: ● ● ● ○ ○
čas prípravy: do 1,5 hod.
Viac
Po 18 rokoch existencie sa spoločnosť aj napriek stále ťažším podmienkam na trhu cestovín vytrvalo drží svojho poslania: prinášať ľuďom kvalitné a chutné cestoviny s domácim charakterom.
Základná filozofia spoločnosti sa zameriava na fakt, že v dnešnom unáhlenom svete majú gazdinky málo času na domácnosť, taktiež na varenie, ale napriek tomu by chceli položiť na stôl chutné jedlá s domáckym charakterom.
Po 18 rokoch existencie sa spoločnosť aj napriek stále ťažším podmienkam na trhu cestovín vytrvalo drží svojho poslania: prinášať ľuďom kvalitné a chutné cestoviny s domácim charakterom.
Základná filozofia spoločnosti sa zameriava na fakt, že v dnešnom unáhlenom svete majú gazdinky málo času na domácnosť, taktiež na varenie, ale napriek tomu by chceli položiť na stôl chutné jedlá s domáckym charakterom.
Cestoviny sú pripravované tradičným spôsobom za pomoci vyspelej technológie, z kvalitných surovín bez použitia akýchkoľvek farbív, umelých a konzervačných prísad. Tým sa zaručuje nielen vysoká kvalita cestovín ale aj ich zdravotná nezávadnosť.
Väčšina druhov cestovín sa vyrába lisovaním, pričom domácky charakter získavajú manuálnym tvarovaním obsluhy. Cestoviny sa sušia obvyklým spôsobom a takmer celý proces balenia prebieha náročnou ručnou prácou.
Cestoviny sú pripravované tradičným spôsobom za pomoci vyspelej technológie s vysokou odbornosťou, z kvalitných surovín bez použitia akýchkoľvek farbív, umelých a konzervačných prísad, čím sa zaručuje nielen ich vysoká kvalita ale aj zdravotná nezávadnosť.
Väčšina druhov cestovín sa vyrába lisovaním za použitia vyspelej technológie, pričom domácky charakter získavajú manuálnymi tvarovaním obsluhy. Cestoviny sa sušia obvyklým spôsobom a takmer celý proces balenia prebieha náročnou ručnou prácou.
Kontakt
HOSTINA s.r.o.
Strelnica 2
048 01 Rožňava
Fax.: 058/788 16 72
Tel.: 0905 236 960
e-mail: hostina@hostina.sk